Eladó ház Kecskemét, Halasi úti kiskertek 127 nm
Eladó ház Kecskemét, Halasi úti kiskertek 127 nm
Eladó ház Kecskemét, Halasi úti kiskertek 127 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 6846944
Referenciaszám: 2870_1212
Feltöltve: 9 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
590 551 Ft/m²
127 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Modern CSOK képes 127 nm-es ház Kecskemét Halasi úti kiskertek részén! Olyan otthonra vágyik ahol nem kell rettegnie a fűtés- és villany számláktól? Megtalálta! Energiatakarékos otthonainkat azoknak szánjuk, akik nem szeretnének a tél csapdájába esni! Felelős gondolkodással megoldhatja azt a problémát amelytől most a legtöbben rettegnek! Dőljön hátra és bízza ránk magát, s legyen rá büszke, hogy Ön is a Dream-Home-ot választotta, s ezzel megoldotta a családi rezsi problémát!  Házaink olyan Zöld Otthonok, melyeket úgy terveztük, hogy minimális rezsi költségből fenntarthatóak legyenek, napelemmel és igény esetén hőszivattyúval is ellátjuk. Élvezze a kialakult környezet előnyeit, kösse le új házát még ma!  Az ingatlan 127,39 nm-es, gazdaságos, modern, 3 gyerekes CSOK-ra alkalmas ház 500 nm telken várja első tulajdonosát! Ez a ház nem csak igazán hangulatos, de formatervezésének köszönhetően gazdaságos a fenntartása. Megalkotásakor a funkcionalitásra, a bevált megoldásokra és a lakók mindennapi kényelmére összpontosítottunk. A házat tökéletesen rendezett belső tér, a szobákat kényelmes elrendezés jellemzi. A házban egy 22,92 nm garázs is található. A ház bruttó 127,39 nm melyhez egy 6 nm-es fedett-és egy 18 nm-es fedetlen terasz is tartozik. A nappali + 3 hálós, garázsos otthonhoz egy a 2023-as energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem illetve hőszivattyú is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A házat Kecskemét egyik igen kedvelt részén, a Halasi úti kiskertek részen, új építésű házak környezetében álmodtuk meg. Ha Önnek is számít a városközpont közelsége akkor ezt a házat Önnek találtuk ki! A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket??? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – 3 gyerekes CSOK 10+15 Millió Ft + 10 Millió Ft BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ! Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket, illetve hőszivattyút, hogy a legalacsonyabb költségekből fenn tudja tartani otthonát! Az ár tartalmazza a telek árát is! Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát! Használja ki Ön is a CSOK és a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre! Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk! Ház mérete: bruttó 127,39 nm melyből a garázs 22,92 nm + 6 nm fedett és 18 nm fedetlen terasz Szobák száma: Nappali + 3 háló Telek: 500 nm Lévay-Bordi Regina projekt manager +36703425598 (Irodai azonosító: KMUG1095)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
jó közlekedésű
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay-Bordi Regina Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay-Bordi Regina Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY