Eladó ház Albertirsa 120 nm
Eladó ház Albertirsa 120 nm
Eladó ház Albertirsa 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932071
Referenciaszám: 3_tef
Frissítve: 19 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
474 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 138 Ft
Második évtől
225 365 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa központi utcájában nagyobb családnak, vagy két generációnak  ezt az 500 nm.-es körbe kerített összközműves ingatlant, a rajta épült 140 nm.-es lakóházzal, plusz melléképülettel és garázzsal.  A ház falazata rakott sár és tégla vegyesen, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos, a külső fal nemes vakolattal színezett. A belső térben: 3 szoba, nappali, konyha-étkező, mosdó és fürdőszoba került kialakításra. A lakóépület külső és belső tere igényesen felújított!  Az elektromos vezetékek, víz,- fűtés rendszer, aljzat beton és víz szigetelés hideg- meleg burkolatok , cseréje történt. A fehér, bézs és kávé árnyalatok jelenlegi tulajdonosának kifinomult ízlését dícsérik.  A nyílászárók fából készültek, az épület fűtése az új kondenzációs gázcirkóról történik , lapradiátorokkal. A bejáratnál teraszok kerültek kialakításra. A hátsó terasz tágasabb, nyugati fekvése lehetővé teszi hogy munka után élvezhesse a naplementét, ezáltal kellemes pihenést nyújthat tulajdonosának.  A ház hátsó részében kamra és tároló került kialakításra. Gépkocsi tárolására lemez garázs áll rendelkezésre.  A ház mellett külön álló 30 nm.-es mellék épület épült tégla falazattal. Alatta betonos, téglás pince lett kiépítve. Itt a melléképületben 2 helyiség került kialakításra, melyet jelenleg tárolóként hasznosítanak.  Az ingatlan elegáns szép csendes forgalmú utcában épült, abszolút központban. Iskola, óvoda, bölcsőde, bank, állomás  bevásárlási lehetőségek minden 5 percen belül elérhető. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY