Eladó ház Budapest XIX. kerület 87 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 87 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 87 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8004904
Referenciaszám: 3-4818
Frissítve: ma

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
722 989 Ft/m²
87 m²
Alapterület
468 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIX. kerület Kispest városrészben, csendes mellékutcában eladó egy 87 m²-es, 2+1 félszobás, felújítandó állapotú, önálló, téglaépítésű családi ház, 468 m²-es összközműves telken. A ház előkertes, az egyik oldalról közvetlen a szomszéd ház határolja. Az épület fafödémes, héjazata agyagcserép. Az ingatlan helyiségei külön és egymásba nyílnak. A bejárt ház északkeleti oldalán található. A nyílászárók fa anyagúak redőnyösek, állapotuk felújítandó. A szobákban PVC padló szőnyeg burkolat, a konyhában és a fürdőszobában járólap található. Az ingatlan fűtését jelenleg villany hőpanel biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az udvar több gépjármű parkolására alkalmas. Az ingatlan környezete csendes, nyugodt, 500 méteres körzetben megtalálhatóak: bölcsődék, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, éttermek, dohányboltok, fagyizók, pékségek, piac, posta. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató. Közelben több bevásárlóközpont: KÖKI, Shopmark, Spar, InterSpar, Lidl, Aldi, CBA, Pepco, DM, Tesco, Auchan, Jysk, Ikea, XXX Lutz, OBI, Brendon, Régió játék. Autóval az M5-ös és az M0-ás autópályák pár percre találhatóak, a nagyvárosi forgalom kikerülésével gyorsan eljuthat a belvárosba. Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését kérem, hívjon fel és egyeztetünk egy időpontot az ingatlan megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráczné Ági Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráczné Ági Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY