Eladó ház Kecskemét, Felsőszéktó 98 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8084893
Referenciaszám: 0094FJV
Frissítve: 15 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 63,9 millió Ft

63,9 millió Ft
652 041 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 454 Ft
Második évtől
253 090 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel a Kecskemét-Felsőszéktóban épülő, 4 hálószobás, kulcsrakész családi házunkat, ami tökéletes otthont nyújt a modern és igényes családok számára! ● Tágas, 98 nm-es belső tér: Bőven van hely a pihenéshez, a kikapcsolódáshoz és a családi összejövetelekhez. ● Fiatalos, modern stílus: Trendi és kényelmes otthon, ami tükrözi a személyiségét. ● Energiatakarékos megoldások: Alacsony fenntartási költségek a modern energetikai rendszernek köszönhetően. ● 1540 nm-es telek: Bőven van hely a gyerekeknek, a kertészkedésnek és a szabadtéri kikapcsolódásnak. ● Nyugodt, csendes környezet: Ideális hely a pihenésre és a stresszmentes életre. ● Kiváló infrastruktúra: Busz, óvoda, iskola, bevásárlóközpontok a közelben. ● Csábító ár: Kiváló ár-érték arány, ami nem hagyható ki. ● Állami kedvezmények: CSOK PLUSZ és BABAVÁRÓ HITEL igényelhető. ● Budapestieknek is ideális: A jó közlekedésnek köszönhetően könnyen elérhető a főváros. Minden, amire vágyik, egy helyen: ● Kulcsrakész állapot: Burkolatok, szaniterek, fűtés, víz, villany kiépítve. ● Telek a ház árában. ● Teljeskörű ügyintézés: Segítünk Önnek mindenben. Bízza ránk álmai otthonának megvalósítását! Hívjon bizalommal és egyeztessünk időpontot egy személyes találkozóra! Ne habozzon, álmodja meg, építsük meg! (belső azonosító: 0094FJV)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A
villany
víz
összkomfortos
kocsibeálló
csendes
világos
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkasné Szabó Jolán New Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 234 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkasné Szabó Jolán New Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 30 234 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY