Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 85 nm
Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 85 nm
Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 85 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 6846945
Referenciaszám: 2870_1213
Feltöltve: 17 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 52,2 millió Ft

52,2 millió Ft
614 118 Ft/m²
85 m²
Alapterület
854 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 498 Ft
Második évtől
206 750 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Átgondolt, gazdaságos, napelemes 98 nm-es ház eladó!  A letisztult Dream-Home “Eco Plus” 98,63 nm-es, gazdaságos, modern és nagyon kényelmes ház 854 nm telken várja első tulajdonosát!  Az átgondolt tervezés gazdaságos fenntarthatóságot és igazi kényelmet biztosít mindenki számára. A ház időtlen formájának köszönhetően bármely térbe remekül illeszkedik. A praktikus elrendezésű tereket egy fedett terasz köti harmonikusan össze a kerttel. Tökéletes választás mindenki számára, akik egyszerűségre, funkcionalitásra s ízlésességre vágynak.  A ház bruttó 98,63 nm melyhez egy 4 nm-es fedett-és egy 12 nm-es fedetlen terasz is tartozik. A nappali + 3 hálós otthonhoz egy a 2022-es energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A lakók kényelmét szolgálja egy nagyobb méretű gardrób is, mely igény esetén szobává alakítható! A házat Kecskemét egyik legújabb, igen kedvelt utcájába, Katonatelepen található. Remek infrastruktúra, jó óvoda, iskola, sportpálya található a közelben, s a belvárosból busszal könnyen megközelíthető.  A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-3 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak!  Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket! KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ! Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2021-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is! Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!  Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre! Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!  Ház mérete:bruttó 98,63 nm + 4 nm fedett és 12 nm fedetlen terasz Szobák száma: Nappali + 3 háló (igény esetén nappali + 4 halóvá alakítható!) Telek: 854 nm  (Irodai azonosító: KMUG1096)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay Gergely Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 319 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay Gergely Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 319 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY