Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 99 nm
Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 99 nm
Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 99 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7807350
Referenciaszám: M248658
Frissítve: 16 napja

Kecskemét eladó családi ház 2+2 fél szobás: 70,5 millió Ft

70,5 millió Ft
548 724 Ft/m²
99 m²
Alapterület
530 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 204 609 Ft
Második évtől
279 231 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét legdinamikusabban fejlődő kertvárosi részén Katonatelepen eladó ÉPÍTÉS ALATT LÉVŐ családi ház, amire az ÚJ HÁZ CSOK+ hitel igénybe vehető, mivel építési vállalkozótól vásárolható közvetlenül. A képeken lévő kész ház már elkelt, ugyanígy fog kinézni az építés alatt lévő is. A közel 100nm-es hasznos alapterületű ingatlan 3 különálló hálószobából, egy amerikai konyhás nappaliból, fürdő + WC, különálló WC, háztartási helyiség és közlekedő helyiségekből áll. A nappalihoz közvetlenül kapcsolódik egy 16nm-es burkolt terasz is. A ház osztatlan közös tulajdonú telekre épül, amelyre használati megosztási szerződés készül, így ehhez a házhoz 530 nm telek terület tartozik. A két ingatlan mely egy telekre épül egymás tükörképei lesznek. Az ingatlan az alábbi műszaki tartalommal kerül kulcsrakészen átadásra: külső hőszigetelés 15 cm vastagságban, külső nyílászárók fehér színű, bukó-nyíló 5 légkamrás szigetelt 3 rtg. üvegezéssel Kömmerling , Gealan fehér műanyag, rejtett redőnyökkel kézi működtetéssel szúnyogháló nélkül. Beltéri ajtók telelappal átfogó tokos választható színben. Gépészet: Bosch 2300 kombi kondenzációs gázkazán padlófűtéssel, 1 db hordozható szoba termosztáttal. Az ingatlan ára tartalmazza a fürdőszobákban, wc-ben a szanitereket, továbbá a fali csempézést 2 méter magasságig. A szaniterek választhatóak adott árkategórián belül. Szobák és a nappali laminált burkolatot kap. A készültségi állapothoz mérten egyedi igényeket figyelembe vesz a beruházó, felár ellenében, erről érdeklődjön irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
16,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY