Eladó ház Kecskemét 90 nm
Eladó ház Kecskemét 90 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 8063750
Feltöltve: 27 napja

Kecskemét eladó családi ház 3+1 fél szobás: 38,61 millió Ft

38,61 millió Ft
429 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
100 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 112 056 Ft
Második évtől
152 924 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét és térségében megrendelhető SAJÁT TELEKRE az alábbi 90 m²-es tégla építésű nappali + 3 szobás családi ház kulcsrakészen, TERVEZÉSSEL! Téglaépítésű kivitel : 90 m2 -es családi ház Ár: bruttó 38.610.000 Ft 2,0 kWp teljesítményű napelem! A kép egy már elkészült házat ábrázol! A teljes tervdokumentációt, tervezést az ár tartalmazza! NE KELLJEN LEMONDANIA AZ ÚJ OTTHONNAL KAPCSOLATOS ÁLMAIRÓL, SEGÍTÜNK AZT MEGVALÓSÍTANI ! Azon dolgozunk évtizedek óta, hogy a megrendelőinknek a legkedvezőbb áron megteremtsük, az egyéni igényeiknek megfelelő, értékálló, új otthont. A tervezéstől a beköltözésig, levesszük az építkezés gondját a válláról. Kiváló ár/érték arány, 100 % árgarancia! A szerződés megkötése utáni, esetleges árváltozások az ügyfeleinket már nem érintik! Az egyszerűség, a praktikusság és a költséghatékonyság volt a fő szempont a házak megalkotásakor. Ideális lehet mindazok számára, akik egy lakás áráért egy családi házban képzelik el jövőbeni mindennapjaikat. Családi házak nagy részénél Ön döntheti el az ingatlan külső, illetve belső elrendezésének kialakítását. A tervrajzaink módosíthatók egyedi igény szerint! Amennyiben Ön rendelkezik telekkel, hívjon minket és mi meg építjük álmai házát! Élettanilag kedvező épületarányok, formák és elrendezés. Összhangban a természettel! A 90 m²-es lakás az alábbiakat tartalmazza: konyha, nappali, WC, fürdőszoba, 3 szoba. CSOK és egyéb, támogatott hitelek igénybe vehetőek. Ingyenes hitelügyintézés. Kedvező finanszírozási lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
összkomfortos
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Roland online-ingatlan.hu Nagy Roland online-ingatlan.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 365 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Roland online-ingatlan.hu Nagy Roland online-ingatlan.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 365 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY