Eladó telek Vajta 1911 nm
Eladó telek Vajta 1911 nm
Eladó telek Vajta 1911 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8048529
Referenciaszám: 167577
Frissítve: 18 napja

Vajta eladó egyéb telek 1911 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
2 355 Ft/m²
1911 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167577 hivatkozási számú vajtai telek. Hévízfürdőjéről híres Vajtán a fő út mentén, Észak-keleti tájolású, közel 2000 nm2-es közmű nélküli külterületi telek ELADÓ! Település jellemzők A községben élelmiszerbolt, óvoda, orvosi rendelő, posta, kastély, hévízfürdő, ifjúsági tábor, vasútállomás és több kisebb vállalkozás található. A közművek közül: - víz: telek előtt - villany: telek előtt - távközlés (telefon-internet): telek előtt közvetlen - gáz: fő út túloldalán - csatorna: fő út túloldalán A Vajtai telek főbb jellemzői: - 1911 nm2 - 30 % beépíthetőség - 39 m utcafront - 4,5 méter a legnagyobb építmény magasság - Oldalhatáron álló beépítési mód - Észak-nyugati tájolás Az ingatlan remek választás, és lehetőség lehet egy családi ház építésére kis- és nagycsaládosoknak egyaránt.       Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vajtai telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167577 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáthy Győző Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáthy Győző Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY